2023-03-14
🐾La Moo Moo’s Steak and Fries🐈今次要同朋友倾正事,所以就揾咗一间气氛一流嘅餐厅~灯光暗暗地之余座位又好有私隐度,好坐到总共倾左3个钟呀~😆✨dinner set会附是日餐汤,特制牛油餐包配自家秘制肉桂牛油及凯撒沙律~餐汤汤包同沙律都几大份,作为前菜非常丰富!餐包真系好香牛油味而且好松软,单食或者配餐汤食都好夹💓凯撒沙律酱汁唔会太突出配咸咸地的ham整体平衡好好✨意大利黑松露蘑菇意粉酱汁非常Creamy而黑松露味道浓厚所以食落好饱肚😆意粉软硬度适中,酱汁收汁亦都做得好好,果然系高级餐厅嘅质素😚✨280g美国安格斯肉眼扒 配洋葱汁🐈唔钟意牛扒有血汁所以一向钟意medium well~ 而呢间餐厅完全做到我想要嘅效果~切开之后有少少红肉但系肉质又保持到软嫩唔会过熟好满足🤤280g够晒大块厚身~够满足!配菜嘅薯条都香脆可口~出色Overall体验: 现时餐厅逢星期一至四都有做优惠好鬼抵㗎😚
✨意大利黑松露蘑菇意粉
✨280g美国安格斯肉眼扒 配洋葱汁