2021-09-04 35 浏览
湾仔食lunch有唔少好选择,但西餐黎讲我都几钟意呢间La moo moo🥰 lunch set 有分$328 同$118 set , 全部lunch set 都可以无限refill薯条🍟,$118餐主要系汉堡包类,$328就系steak为主。.$328 set 会包括「Soup of the day 」南瓜汤,浓浓南瓜味,滑得黎又有粒粒南瓜碎。「Home made bread roll 」面包系自家制香脆面包,外表脆脆里面松化,会配一个玉桂酱料好好味。「Fresh Caesar salad 」Salad好香芝士味。.Main : Chimichurri grilled chicken 本身真系谂左好耐食牛定食鸡🤣 但我寻晚打完边炉实在食得太多牛,所以试吓呢个咁特别既鸡。鸡扒用左Chimichurri,即系阿根廷青酱,酱料由红葱头、蒜头、红酒醋/白酒醋及橄榄油调配。加上新鲜香草腌制而成,鸡扒外皮香脆且充满阿根廷味道,内里够滑得黎恰到好处。同埋鸡扒上碟真系o晒嘴,块鸡扒差唔多大过我只手,仲有两块😨最后我系打包左既,因为真系太多食唔晒。.🍴2011 Domaine Virginie - T
Soup  of  day
Home made bread roll

Chimichurri grilled chicken

🍴2011 Domaine Virginie - Thunevin cabernet Merlot $79
红酒易入口又好香Merlot味,呢支红酒价钱好抵饮👍🏻易入口。
Chimichurri grilled chicken