2024-11-10 503 浏览
Toasted Parker Bread Roll with Thyme Garlic Butter特制百里香蒜蓉牛油餐包特制百里香蒜蓉牛油餐包外层烤得金黄酥脆,里面保持著柔软嘅口感。百里香嘅香气同蒜蓉牛油味同餐包都非常配合,无疑系开启美好晚餐嘅完美前菜。Fresh Caesar Salad凯撒沙律凯撒沙律新鲜湿润,生菜爽脆,以凯撒酱提味。最钟意沙律入面嘅烤面包丁,增加口感,而帕玛森芝士嘅咸香则为整道沙律增加丰富嘅层次,又开胃又高质嘅沙律。230g US Meyer Natural Prime Angus Flat Iron Steak with Chimichurri Sauce230g 平铁牛扒配阿根廷酱安格斯牛扒肉质鲜嫩,煎至完美五成熟,保留丰富肉汁。搭配微甜嘅阿根廷酱,酸香同肉味嘅结合,增添咗层次感。餐厅厨师煮牛扒嘅火候掌握到位,今每一口入味满足。Italian Black Truffle Mushroom Cream Pasta意大利黑松露蘑菇意粉意大利黑松露蘑菇意粉系我再次嚟呢间餐厅嘅好大原因,浓郁嘅黑松露香味同蘑菇嘅鲜香非常突出,增添咗丰富风味。意粉嘅口感滑顺弹牙,令人陶
特制百里香蒜蓉牛油餐包

Fresh Caesar Salad
凯撒沙律

230g 平铁牛扒配阿根廷酱

意大利黑松露蘑菇意粉

意大利黑松露蘑菇意粉系我再次嚟呢间餐厅嘅好大原因,浓郁嘅黑松露香味同蘑菇嘅鲜香非常突出,增添咗丰富风味。意粉嘅口感滑顺弹牙,令人陶醉。

All dishes served with free flow side
Golden fries

薯条同薯蓉任食

晚餐嘅薯条同薯蓉可以任添,薯条外脆内软,盐味适中,我哋意外发现将薯条点落意大利黑松露蘑菇意粉嘅黑松露橄榄油,份外滋味。