2022-05-30 858 浏览
🚩Two Ediots港岛依头对于我依个新界人来讲真系好少黎,咁啱男朋友今日得闲就同佢一齐过嚟港岛呢边行吓~入咗嚟一条巷仔里面最吸引我嘅就系依间汉堡包店🤤喺门口经过已经闻到浓浓嘅牛肉味🥹店舖里面仲播住戆豆先生,我同男朋友一路睇就一路笑,真系童年回忆嚟㗎!餐厅仲好贴心咁准备咗手套俾我哋食汉堡包,咁就唔怕食到污糟邋遢啦🫶🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈鹅肝牛肉汉堡 + 黑松露薯条 + 咖啡 $119一个出色嘅汉堡包我认为包一定要够干身,有烘过~依个位睇相就知做得唔错啦!鹅肝同牛肉嘅味道好match,而且咬落爆晒啲汁出嚟~有牛味之余仲有好浓嘅鹅肝味,佢仲落咗少少果酱,中和返两者嘅油腻感,所以不知不觉就食晒成个包啦🤤薯条全部都系即叫即炸,再谂返相对应嘅酱,黑松露沙律酱够晒黑松露味,不过就略嫌唔够惹味🤔冻斋啡入口都比较淡身,不过依个价钱依个份量我冇异议!🌈双重牛肉芝士汉堡 + 芝士薯条 + 咖啡 $109汉堡包里面嘅牛肉都系非常之出色,超浓牛肉味之余仲好多汁,平时唔食生洋葱嘅我,今次夹埋啲牛肉一齐食又ok㖞!芝士薯条超级好食,我觉得个酱除咗芝士之外,仲有少少蒜头嘅香味,面头仲沈咗好多烟肉碎!超
🚩Two Ediots
🌈鹅肝牛肉汉堡 + 黑松露薯条 + 咖啡 $119

🌈双重牛肉芝士汉堡 + 芝士薯条 + 咖啡 $109
汉堡包里面嘅牛肉都系非常之出色,超浓牛肉味之余仲好多汁,平时唔食生洋葱嘅我,今次夹埋啲牛肉一齐食又ok㖞!芝士薯条超级好食,我觉得个酱除咗芝士之外,仲有少少蒜头嘅香味,面头仲沈咗好多烟肉碎!超级惹味,好喜欢!
鹅肝牛肉汉堡
双重牛肉芝士汉堡