(非会员)
我一向十分讨厌D 大鼻既餐厅, 系都要人地齐人先可以入座. 谢斐道Tim's Kitchen 系其一. 有次有个婆婆等位同个孙仔食饭, 咁例牌又要齐人先入得啦. 哗大佬, 出面天文台酷热警告, 成33 度(我都差D 中暑), 婆婆问可吾可以入去凉住冷气等呀(餐厅入面未满, 重有位), 但个伙计死都话齐人先入得. 我心想"有无搅错哑!!无位就话姐, 有位都吾俾人入, 使吾使甘寸呀?!". 当然我无谓做"嫁梁", 但都吾顺气吾鬼等去弟道食.....嬲嬲地, 我去左会展对面Grand Hyatt 食豪D, 我话我未齐人重有个朋友黎紧, 个waiter 话"吾紧要. 方吾方便讲你朋友个名, 我叫同事系门口等佢带佢入黎”. , 今时今日咁既服务态度至系嫁马!! 我以后都吾会再去Tim's Kitchen. 正一黑店!!

我以后都吾会再去Tim's Kitchen. 正一黑店!!