5天前
湾仔酒店楼上嘅bar,环境真系chill, 有室内同室外区域,空间好宽敞,无论系坐喺入面定系出面都好舒服。✨- 室内区域布置得非常有格调,配有柔和嘅灯光,令成个环境更加有品味。- 室外区域有一个小花园,感觉好清新,仲设有舒适嘅座椅,同朋友一齐喺呢度饮酒,真系好chill。🍃🌸透明 Pina Colada* :清爽香甜,椰子同菠萝嘅味道完美融合,令人一试爱上。🍹- *日本豚肉肠* :猪肉肠肉质嫩滑,口感丰富,烧烤后嘅香气扑鼻。🌭- *日式烟猪腩肉* :猪腩肉烟熏味道浓郁,外脆内嫩。非常滋味🥓- *唐扬炸鸡* :外皮酥脆,内里嫩滑多汁,味道香浓,绝对系炸鸡迷嘅最爱。🍗- *芝士鸡皮配酥皮盒* :鸡皮烤得香脆,配上浓郁嘅芝士酱,再加上酥皮盒,口感丰富,味道非常独特。🧀🍤