我地食咗西兰花鱼柳🥦大大粒西兰花炒得好新鲜,睇落卖相唔错西兰花味道好食好香,鱼柳都好可口,易入口👍🏻椒盐三蔬有茄子,花生苗and洋葱圈,口感特别,椒盐好惹味,茄子多汁肥美🍆🤤😋好食!红烧乳鸽都好正咯!!乳鸽肉好嫩滑可口,多汁肥美🤤🤤🤤好香,色香味俱全👍🏻👍🏻配埋杂果宾治一齐饮就perfect match啦!😍😍酸酸甜甜咁,好开胃!火喉十足,明火炒煎蒸等等手势都好好,好熟练,味道入味,有怀旧feel🤤👍🏻😋依家好少餐厅可以再食到了☺️☺️加上职员服务都好好,好有礼貌,态度亲切,笑容满面,执台速度好快,又好贴心,会帮我地refill水同纸巾👍🏻👍🏻整体都觉得很好,食得非常满意!下次有机会带埋其他亲朋戚友过来食下先!有好嘢要happy share 啦嘛!🤣🤣