2024-09-01
.Papa放假带完肥妹去玩咁啱又近屯门🤗就嚟咗呢度食泰菜🙋🏻♀️之前个个都话呢间嘅泰菜个火山排骨好出色😍所以特登带埋小朋友过嚟‼️一入到餐厅,所有装修都好泰国🇹🇭Feel好正💯入边又坐得非常舒服👍🏻啱晒一家大细带埋小朋友嚟食嘢👍🏻🧄蒜香炒泰国椰菜苗🥬炒得好香口惹味😋但蒜香味道出奇地好搭配🉐火山排骨(必食)就系呢个火山排骨,所以我哋慕名而黎🥰果然冇失望!仲好惊喜添🥰份量多到三个人食都得 劲浓冬荫公味道,食落少少辣,酸酸甜甜咁,劲惹味‼️🐟泰式酱油清蒸鱼$198条鱼好大条,而且蒸得岩岩好,好嫩滑啖啖肉,肥妹食咗好多肉新鲜椰青,芒果沙冰必饮‼️椰青非常多汁,仲有好多椰肉食💯芒果沙冰真系用新鲜嘅芒果制造出嚟!绝对不加任何其他化学物质😋只用新鲜嘅芒果制造🥭芒果糯米饭🍚上海嘅时候啲饭仲系暖😍椰浆够多,芒果妹鲜甜,必食芒果糯米饭。📍Bamboo Thai(屯门市广场1期)(屯门)屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3226号舖#泰菜 #首选 #no1 芒果 #foodie #育儿亲子乐
🧄蒜香炒泰国椰菜苗🥬
炒得好香口惹味😋但蒜香味道出奇地好搭配
🉐火山排骨(必食)
🐟泰式酱油清蒸鱼$198
条鱼好大条,而且蒸得岩岩好,好嫩滑
啖啖肉,肥妹食咗好多肉
新鲜椰青,芒果沙冰必饮‼️
椰青非常多汁,仲有好多椰肉食💯
🥭芒果糯米饭🍚
📍Bamboo Thai(屯门市广场1期)(屯门)
屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3226号舖