早两日,朋友拉我去食嘢,今次我哋去咗一间位于火炭,主打海鲜火锅任食嘅日料店——相马日式火锅。环境舒适,食物新鲜,好吸引我哋。😍🔴芝士龙虾汤茶碗蒸🔴首先我哋点咗芝士龙虾汤茶碗蒸。龙虾超鲜,伴上浓浓嘅芝士汤,每一口都满足!啖啖肉,足足嘅份量,夹埋芝士香,食落去真系食得出那份滋味。😍🍲任食惹味龙虾鸡煲🍲接著,龙虾同鸡肉个个都肉味丰满,而龙虾嘅鲜甜与鸡肉嘅美味混合在一起,每一口下去,都能感受到食材嘅鲜美,佢𠮶种浓厚嘅口感,令我难以忘怀。👍🏽🦞极尚龙虾蒸海鲜🦞龙虾蒸海鲜就更加无得顶!鸡煲里嘅龙虾,鲍鱼,鱼片,贵妃蚌,扇贝同虾肉肉质嫩滑,鲜味超浓,食落口嘅瞬间就感觉唔到其他咩嘢,只有海鲜带出嘅鲜甜味!🥰🥩火锅汤底:甜豉油汤、美国特选牛肩胛、进口牛肉、优质豚肉、优质鸡腿肉🥩最后就系经典嘅火锅嚟收尾。我哋选咗甜豉油汤底,配上美国特选牛肩胛,进口牛肉,优质豚肉同埋鸡腿肉等等。每种食材都份量十足,而且各个都好优质,我哋食到超满足!

🔴芝士龙虾汤茶碗蒸🔴

🍲任食惹味龙虾鸡煲🍲