2022-10-14 14 浏览
今晚同朋友去左尖沙咀食晚饭,经过诺士佛台,多数都系酒吧,而家酒吧放宽咗,即刻多番好多人🥳同朋友想静静地食餐饭,所以选择响楼上铺到食,最后我哋选择左呢间叫做寝宫嘅酒吧餐厅👍🏻一入到去,又有DJ台,又有吧枱,当然唔少得有得笃波啦😎餐厅全部都系高枱,仲有梳化位,唔错👍🏻🍴 火焰烧鸡🍴完全系打卡嘅菜,都不禁要狂影相😆烧完再回来入厨房斩件,同朋友一人一只脾,啱啱好🤪但因为烧完,所以个皮都有浸酒味,但好彩有汁,唔会烧到好干,食落都好嫩🤩🍴 双重芝士薯条🍴超级大碟,送到上嚟仲会出烟,芝士都足够,够脆,食到最低都唔会林哂👍🏻好食🍴 墨西哥脆片🍴以前成日叫黎食,但嫌佢都炸到好干,但呢间唔会,面头有啲芝士溶咗,另外再有三个汁可以点,值得推介嘅系个牛油果酱,超级match🥳诺士佛台嘅楼上铺唔算好多人,想静静地食餐饭,呢度都系一个唔错嘅选择❤️

🍴 火焰烧鸡🍴

🍴 双重芝士薯条🍴