今日我要同大家分享一个必去嘅餐厅,就系【九龙城同捞同煲(铜锣湾)】!佢嘅火焰醉鸡煲同养颜美人饺绝对系让你嘅味蕾大大打卡,真系一定要去试下!首先,佢嘅火焰醉鸡煲真系一流!话咁快,真系有火焰!好震撼!令整个用餐体验更加特别。鸡肉入面嘅醉鸡酱汁入味,肉质鲜嫩多汁,真系令人回味无穷。而养颜美人饺都系绝对值得一试嘅美食。饺子入面包含著椰菜同桃胶,味道丰富而且口感独特。椰菜带出清香,桃胶带出嫩滑嘅口感,一口咬落去,真系好开胃又美味!最令人赞赏嘅系佢哋嘅服务态度。员工态度好殷勤,热情有礼,真系令人感受到嘅贴心服务,令用餐经验更加愉快。最后,仲要讲下佢哋送嘅甜品。糖不甩系一个传统嘅甜品,加入火锅入面煮,味道又咸又甜,真系令人难以忘怀。呢个甜品绝对系一个完美嘅结尾,为整餐提供咗一个甜蜜嘅结尾。

2024-01-30