餐厅: 方叔叔重慶老火鍋 (如心廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-11-03 140 浏览
如果成日觉得香港食唔够过瘾!咁就要介绍你认识方叔叔!佢嘅经典九宫格麻辣大红锅🌶行到舖头附近已经闻到阵超香麻辣味涌出来❤️佢嘅汤底麻味道同埋辣味都好平衡,绝对唔系死辣🤩汤底是由多种辣椒香料甚至药材混合,有浓厚辛辣味和你性温的中药材,香得来不会油淋淋仲好泌胃❤️识食九宫格锅,就知道呢个独特的锅具暗藏玄机!🤩每个格子的火力不同,适合煮唔同食物‼️例如中间火力最猛,适合用来涮牛肉和内脏,边位火力最细可以用来慢煮~ 你不同的食材得到最佳风味🤩𠮶九格唔系俾你自私食㗎😂最近换咗新Menu,所有食材都有大细两个size,好适合我这些眼阔肚窄嘅人😂咩都食少少🤭除了牛小排之外🐮大部份都叫细分,美国牛小排的雪花分布好靓仔平均,肉质软熟嫩滑,呢个质素好唔错‼️ 牛舌自带辣味食落惹味!呢度牛肝系推介,果真新鲜香嫩,值得一试🔸美国Prime牛小排 $268🔸滕椒牛舌 $58🔸大刀牛肝$48比起牛肉我更喜欢吃海鲜~方叔叔嘅海鲜配料种类超多~啱晒我这个海鲜控🐟龙趸片肉质丰富厚实,食落香滑!桂花蚌爽爽脆脆,这个价钱很优惠!坊间火锅店比较少有鱼膘,鱼膘香滑又带着嚼劲的口感是我的大爱而且超级吸收辣汁,食𠮶阵真系要小心😂另外鱼籽虾滑
如果成日觉得香港食唔够过瘾!咁就要介绍你认识方叔叔!

𠮶九格唔系俾你自私食㗎😂

🔸美国Prime牛小排 $268

🔸滕椒牛舌 $58

🔸大刀牛肝$48

坊间火锅店比较少有鱼膘,鱼膘香滑又带着嚼劲的口感是我的大爱[爱心]而且超级吸收辣汁,食𠮶阵真系要小心😂另外鱼籽虾滑好有弹性,啖啖都好足料

🔸鲜龙趸片 $78
🔸鲜鱼膘 $38

🔸桂花蚌$88
🔸手打鱼籽虾滑 $58

食辣嘢点可以唔饮嘢!最震撼的莫过于佢嘅饮品!$48 已经系巨型size!唔使就住就住饮😆

🔸生津止渴杨梅汁- 酸酸甜甜,真系好解渴消滞

🔸水仙乌龙柠檬茶-乌龙茶味好出,喜欢喝茶的不容错过

最后食返碗糖水滋润吓~真系完美啦