2023-05-15
母亲节同妈咪一齐食海鲜烤鱼套餐!真系食到停唔到口!😂🌞至尊海鲜烤鱼🌞海鲜烤鱼好丰富,内面有:鲍鱼、虾、金菇、娃娃菜,仲有主角江团鱼!我哋选择左青藤椒烤鱼,鱼面舖满左青藤椒,越煮越出味!江团鱼上枱劲大条,而且本身没有幼细鱼骨,鱼肉外面脆,内面嫩滑,集鲜、脆、辣于一身,仲要越级入味,越食越过瘾!👍🏻👍🏻🌞麻辣小龙虾🌞小龙虾又红又大只,虾肉饱满、新鲜!而且香辣味渗晒入虾身,越食越想食,完全停唔到口!😍😍🌞冰镇藤椒鱼皮🌞一大碟藤椒鱼皮,份量超级多!一d腥味都无,好爽口,口感好正!🌞串烧🌞我哋食左鸡、羊、鱿鱼同牛!串烧都烧到外脆又多汁,劲juicy🤤🌞生蚝🌞生蚝大只饱满,鲜嫩肥美😍仲舖满蒜蓉,好野味!好正🌞至尊水果茶🌞水果茶劲大杯,每杯用800ml,有百香果、西柚、橙、苹、柠檬等,酸酸甜甜,又冰凉,食完辣野饮就最啱!🤤整体来讲,麻辣年华嘅海鲜烤鱼套餐真系份量好足,食到好饱,而且食物真系好入味,够晒辣,好过瘾!❤️❤️
🌞至尊海鲜烤鱼🌞
🌞麻辣小龙虾🌞
🌞冰镇藤椒鱼皮🌞
🌞串烧🌞
🌞生蚝🌞
生蚝大只饱满,鲜嫩肥美😍仲舖满蒜蓉,好野味!好正
🌞至尊水果茶🌞
至尊海鲜烤鱼