2018-10-04
前几天路经此餐厅!觉得装潢设计还谈得上舒服,结果入去试试!点知食到火都黎埋!入到店里,完全冇人招呼!当D客系透明。算!你系茶记形式!我自己揾位!我同我朋友决定好食咩!叫侍应落单!点知佢地挂住倾计,唔讲都唔知请佢地返黎系做侍应定开紧talk show!我地准备好落单,举左手左一段时间终于有人发现到我地嘅存在,系一位肥肥地着白色恤衫好似经理嘅男人帮我地落单,我好清晰咁叫左个咖哩猪扒饭!一杯冻柠水!结果出到黎变左冻柠茶!我再揾返𠮶个男经理同佢讲我系要冻柠水唔系冻柠茶!但系我唔知系未因为打断左佢同人倾计!所以佢态度极之唔耐烦咁讲:得啦得啦,要咪换比你啰!我心谂,你自己听错落错单好似我做错野咁啰!好啦,换返岩嘅比我,结果𠮶个男经理好大力咁放落张枱到!我只可以同自己讲茶记唔着重服务啰。咁我见到个咖喱猪扒饭等左15分钟!我朋友个饭都就食完都未见我个咖哩猪!我想睇下个饭得未,所以揾左另一个粉红色衫嘅女人问下,点知收到嘅回覆竟然系:系要等嫁啦!落单咪有人同你讲左啰!哇,我真系好想问下佢连基本尊重都唔识,点出黎做服务业?。总结:食物味道咁嘅价钱可以接受!但连经理嘅服务态度都咁好,我真系饿死都唔会再帮衬