餐厅: 大快活 (港灣豪庭廣場)
资讯:

2023-04-22 92 浏览
夜晚叫咗个泡椒酸菜汤肥牛火锅,再加咗杯柚子柠檬梳打,总共系$74。叫完之后就等嗌Number ,今次有少少耐,等咗十几20分钟,终于有得攞。呢度个执枱姨姨都几快手,我去拎啲餐具嘅时候,已经帮我整好个炉。服务好过其他快餐店好多。火锅汤底估唔到有又几好食,酸酸哋仲有少少辣,几惹味。啲配料都唔少,有饺子,同埋其他各式各样嘅丸,每样有一粒,大概有七款,每只都几好食,唔系啲平价丸。套餐已经包咗乌冬,唔需要加钱,价钱都合理。杯柚子柠檬茶,有好多柚子喺底,酸酸甜甜几好饮。

套餐已经包咗乌冬,唔需要加钱,价钱都合理。

杯柚子柠檬茶,有好多柚子喺底,酸酸甜甜几好饮。
泡椒酸辣汤肥牛火锅
2023-04-22