2024-06-16
-火锅撚🍽️-如果钟意食人气台湾火锅无老锅既朋友就一定要试火锅撚既蜂巢豆腐白汤锅🍲个味道可以话同无老锅😍未打边炉已经饮左几碗汤🤣如果少人打边炉都唔惊呢度所有配料都可以拣半份!-极品安格斯肥牛/酒糟五花肉/爽脆黑柏叶/皇帝菜/薯粉酒糟五花肉好特别值得一试!虽然望落五花腩会觉得好肥腻但用酒掩完个味道好香浓😋-瑶柱干贝滑/香菇贝鲍鲜滑/流心咸蛋黄猪肉丸/龙虾汤爆浆牛丸/蛋牛包心墨鱼丸佢有好多款特式既丸大推咸蛋黄猪肉丸!真系超流沙😋d滑类都值得一试因为佢d料系劲足唔系全部都系滑😉-椒盐炸薯片呢个必点!火锅撚其实系楚撚记既另一个分支🤣呢d小食超有镬气😋-腐竹蛋沙冰/芋圆仙草冻送既甜品都好有质素!冇谂过个腐竹蛋沙冰咁入味👍仙草冻劲多料又芋圆又红豆又绿豆🤣-🌟评分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 西环石塘咀皇后大道西554-560号日富里百好大厦地下1号舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_西环#foodieluveat_火锅#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover
火锅撚🍽️
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_西环
#foodieluveat_火锅
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相机食先 #吃货 #食好西 #火锅 #打边炉 #特式火锅 #养生锅 #火锅撚 #楚撚记