2019-04-29
同同事一行五人收工齐齐去满江红打边炉😛我地上左楼上2/F坐,有张中size枱都阔落坐得舒适。我地叫左一边麻辣锅,另一边系酸菜鱼锅。一开始饮个酸菜鱼汤时觉得颇酸,但食食下又开始觉得几入味好好食🤪而且汤里头都有大量既鱼!无骨,唔会好孩口,好食😛手切肥牛(大)$298,油脂较多,够香,肉质鲜嫩够滑。不过食太多都觉得有啲腻,最后系顶住头皮每人食多几块先清得晒🥴佢个粟米(另叫,汤底唔包)超好食!!!超甜超鲜,平时嫌麻烦唔食粟米既我果晚都食左3旧!我而家已经好挂住佢😭。另外叫左鸭血,都好好食!唔会一夹就散,咬落仍然有口感在😛牛栢叶都好好食!😣系爽口架!但又唔会咬唔开,第二挂住佢😣食果阵朋友有3张$100 cash voucher, 食完可以即用,不限张数。觉得成餐饭黎讲每人$200,食物好食,仲要食到好饱,性价比都算高!😋下次会黎试埋佢啲小菜😛
另外叫左鸭血,都好好食!唔会一夹就散,咬落仍然有口感在😛
牛栢叶都好好食!😣系爽口架!但又唔会咬唔开,第二挂住佢😣