2022-07-21 21 浏览
今午同事倾计,大家分享点样可以食极都唔肥,我信食肉减肥法,夜晚即刻示范,去食火锅主要食肉,饺子粉面全部不点,真系得的呀,第日无重多少,食咁饱,以前至少重5磅!拣咗特别介绍呢个胡椒猪肚少爷鸡汤,好够胡椒,辣辣地好好味,先饮三碗,然后食啲鸡,呢款鸡平时自己买都唔平,肉嫩皮滑,自己烹可以整到啱啱熟,正!虽然食完个锅饱咗三份一,无损我哋食肉的魔鬼欲望,终于决定吃个极级盛牛大拼盘,一齐将冰山劈开,顶层最肥美嘅系日本飞驒牛,超正!然后攻陷一口雪花牛粒,要灼耐少少中间有少少冻,肉好嫩;牛舌爽爽的,之后就无心分辨,狂吃封门柳及安格斯牛肉,大满足!主要为平衡,食三款蔬菜,油麦菜、唐生菜、豆卜。最后有甜品送,奶冻啫喱,另一款糖不甩极另类,未见过在甜点放在火锅内煮,煮完之后切粒加糖及花生,食味主要系甜嘅,丁点儿咸,又几好食!

顶层最肥美嘅系日本飞驒牛,超正!

主要为平衡,食三款蔬菜,油麦菜、唐生菜、豆卜。