2022-07-01 770 浏览
好耐未试过七百几个留言,我要啲时间先覆得哂PM,Meta真心好慢,setting又奇怪,啲post schedule左都要先出。今次系火锅三部曲,好耐无试过一星期打三晚边炉都有好野,要分享下,呢个post唔PM啦,好攰。听过滚得栈呢个品牌好耐,知道佢出品系几唔错,今次又系跟朋友黎威。呢到嘅本地牛颈脊真系好得,最重要系价钱唔贵,仲平过你系街市买,如果一班牛魔王过黎,啱晒。全城应该独有嘅牛眼根,你google下应该就知系呢度先特别提供,个口感好特别,加点柠檬汁,特别爽。汤底人人知花胶鸡出色,今晚特别啲食嘅系鸡煲,辣度适中,令人想队碗饭,加汤打边炉当然都适合。其他配料推荐几特别嘅鸡肠,鸭红,响铃,象拔蚌丸同限量供应嘅梅菜猪肉饺,呢几样,值得你黎好几次。