2022-01-17 54 浏览
朋友住系西湾河一早听佢推介过呢间外卖火锅佢地会连埋火锅炉一齐送卖额外+$10就ok😆而家外卖自取仲有9折💪🏻💪🏻都几抵😎系屋企食仲可以额外加一啲自己喜欢食既配菜😆😆❤️我就加左几条蟹柳!正🤤🤤🤤💁🏻‍♀️ 御膳麻辣鸭血锅威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10条脷仔最高分// 1条脷仔最低分)高分推介!!!鸭血含丰富铁质,有补血、醒脑提神的效果,亦可养颜,令人面色红润鸭血好入味🤤🤤🤤口感都好嫩滑提提你:女士月经来时唔好食住💁🏻‍♀️ 美国猪梅花.阿嬷烧酒鸡威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10条脷仔最高分// 1条脷仔最低分)一人火锅好足料有肉有菜好均匀又可以自己控制食材既先后次序😍😍猪梅花同烧酒鸡口感鲜嫩肉质好香😍😍估唔到火锅食鸡都可以咁滑其他店舖既鸡件多数好「鞋」💁🏻‍♀️ 带子威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅(👅10条脷仔最高分// 1条脷仔最低分)海鲜无得输🤤🤤🤤原汁原味任何汁料都唔加💪🏻💪🏻另外都一定要赞佢地既酱汁!真系好出色好好食食物点左呢个酱真系升华左几级!如果佢地有呢个酱卖我都一定买番樽❤️#hkfoodie #hongkong #西湾河 #西湾河美食 #幸福锅 #美食 #食好西 #威威为食

朋友住系西湾河

又可以自己控制食材既先后次序😍😍

猪梅花同烧酒鸡口感鲜嫩
肉质好香😍😍
估唔到火锅食鸡都可以咁滑
其他店舖既鸡件多数好「鞋」

💁🏻‍♀️ 带子
威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅
海鲜无得输🤤🤤🤤
原汁原味任何汁料都唔加💪🏻💪🏻

另外都一定要赞佢地既酱汁!
真系好出色好好食
食物点左呢个酱真系升华左几级!
如果佢地有呢个酱卖我都一定买番樽❤️

#hkfoodie #hongkong #西湾河 #西湾河美食 #幸福锅 #美食 #食好西 #威威为食仔 #威威要还债
2022-01-06
外卖自取