2022-11-21
旺角弥敦道沿路,食肆大厦,系大厦真系好多好多, 尖沙咀一路到油尖旺,好多好多幢,不过今次就去到,弥敦道旺角区同油麻地 区交界,竟然见到可以喺地牢下面食,仲可以和牛任食放题,两个人落去拣咗个level 3,二百几种,食品任叫任食,汽水十多廿款任饮,啤酒都有几款供应,当然啦食就唔系食得好多㗎喇,和牛一嚟都三款,三款都各有各的特色,个烧烤炉加张鱼牛油纸 ,隔油吸烟,都算系好有特色,同埋而家大多会风气,好多都用张牛油纸,清洁又方便最主要食得开心,起码唔使咁多烧焦嘅食品食落肚,除咗和牛好正,合规格味道烧,烧烤到真系唔错,另外一款揾个杯仔嚟到烧啲 菌类,放上去,唔使理佢,加啲牛油酱汁,原来又系另有一番风味嘅,仲有啲牛脷呀 牛心片呀, A4和牛真系冇得弹㗎啦,仲有西班牙黑毛猪五花腩肉,呢个值得尝试,餐后仲有雪糕,雪糕差唔多系必食嘅甜品,这里用嘅系牛奶公司嘅雪糕,都好耐冇见牛记嘅雪糕啦,我哋由细个食到大嘅,廿几年前雀巢收购咗,名气一落千丈。价钱同埋食品性价比都唔错,下次有机会都会再回来食多次,净系饮啤酒都值返票价。