2022-10-05
懒洋洋的星期日的中午,不想外出,一家四口👨👩👧👧落楼下附近食,细囡话食呢间,之前都食过好几次,价钱平,选择多,食物质素就一般般。但估唔到而家变得咁差。中午一点,全店满座。等了10分钟,便安排了一张窗口卡位,坐得几舒服。点了几样食物share来食。周打海鲜汤:味道唔错,但唔够热。原味鸡翼:上台打风咁,味道好一般。灾难级牛扒:见到已经唔开胃。牛扒超级鞋,咬唔开,个汁好呕心,超级难食,食咗两啖已经放弃咗。👎👎👎👎👎灾难级意式菠菜伴烟肉:感觉菜用烟肉都系用滚水渌熟,完全冇味。👎👎👎浓厚芝士汉堡:芝士汉堡扒唔错,正正常常。水牛芝士薄饼:呢个好食,薄饼热辣辣够脆身👍👍个蒜蓉法包正正常常,但好迟先上,个汤都一早饮晒。灾难级明太子鱿鱼虾仁意粉:成碟意粉好干,好少汁,用叉叉意粉,竟然可以成饼叉起,黐埋一旧,真系从未试过。😂👎👎👎👎👎意大利咖啡冻饼:真系超级冻,雪到硬晒。连埋饮品埋单$3xx,价钱系平,但系食物质素真系好差,无下次。
点了几样食物share来食。
周打海鲜汤:味道唔错,但唔够热。
原味鸡翼:上台打风咁,味道好一般。
浓厚芝士汉堡:芝士汉堡扒唔错,正正常常。
水牛芝士薄饼:呢个好食,薄饼热辣辣够脆身👍👍
个蒜蓉法包正正常常,但好迟先上,个汤都一早饮晒。
意大利咖啡冻饼:真系超级冻,雪到硬晒。