2024-04-24 2061 浏览
炑八韩烤 地址:旺角弥敦道628号琼华中心5楼朋友生日,当然要请佢食最钟意嘅烧肉啦🤣估唔到餐厅比着我哋一个大惊喜呀😍韩国酱油虾配紫菜饭🍤 $138韩国酱油虾配紫菜饭呢个真系超正😗!虾身鲜嫩多汁,虾肉入口即化,配上香口嘴嘅紫菜饭,味道更加浓郁。食完真系令我回味无穷!😋炑八厚切五花腩🐷$138呢个系我嘅必点之一!🥓五花腩煎得香口脆皮,肉质鲜嫩多汁,配上特制酱汁,完全系绝配!😍蒜油蜜糖鸡腿肉🐔$98呢个鸡腿肉煎得金黄香脆,肉质嫩滑多汁😎,每一口都飘散出蒜香和甜蜜味道🍗。韩式肉肉蛋糕🎂(送)今日朋友生日估唔到餐厅送咗个韩式肉肉蛋糕!呢个蛋糕外形精致,卖相一流打卡一流,而且仲要大大份大大块好够滑溜🤩只需烧数秒,咬落肉质感软腍😚牛味浓郁,CP值几高,正😏。 🎂🎉韩国薄脆牛角酥甜品🍮$58韩国薄脆牛角酥甜品脆脆地,充满牛角酥嘅香气🤣,再配上浓郁嘅朱古力雪糕😌,真系好适合甜品控!王牌士多啤梨乳酸梳打🍹$48啤梨嘅酸甜味道同乳酸嘅微微气泡😏,估唔到同啲肉系咁夹㖞🤪!#nicefoodie旺角—--------------------#香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #香港口味 #隐世美食 #隐世
炑八韩烤
地址:旺角弥敦道628号琼华中心5楼

韩国酱油虾配紫菜饭🍤 $138

炑八厚切五花腩🐷$138

蒜油蜜糖鸡腿肉🐔$98

韩式肉肉蛋糕🎂(送)

韩国薄脆牛角酥甜品🍮$58

王牌士多啤梨乳酸梳打🍹$48
啤梨嘅酸甜味道同乳酸嘅微微气泡😏,估唔到同啲肉系咁夹㖞🤪!

#nicefoodie旺角

—--------------------
#香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #香港好去处 #炑八 #炑八韩烤 #Meokbangbbq #먹방 #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #韩国料理 #韩牛 #无限添加炉边蛋 #韩国直送食材 #koreanfood #韩国美食 #鱿鱼游戏 #SquidGame #netflix