2019-07-11 290 浏览
今日11点带囝囝去新场试吓,囝囝话想食炒面,咁就一于试吓豚肉炒面。新场新开,要等得耐都是常识吧! 由于开放式厨房,当然见晒整个厨房嘅运,眼见个炒面已炒好,但当加酱时,职员唔小心加左好多酱汁,之后另一个职员竟然用兜放左d用滚水,再将个面倒落d水再过吓水。将个面浸吓水,冲吓水。竟然过完水,再翻炒番俾我。整个过程我见到晒,佢仲好意思叫我食呢碟野。我唔出声,佢都扮冇野照俾我,我一出声,佢即刻话炒过碟俾我,系咁话唔好意思。讲真,厨房嘅野眼不见为干净,但你个厨房咁open, 就醒少少啦!讲真,一个面值几多钱呢?再重新炒一碟真系唔得? 好彩俾我睇到啰。但翻炒果碟面,佢竟然照俾另一个不知情嘅客。所以呢间野,我话过唔会再帮衬。