2021-07-29 490 浏览
岩岩staycation完谂住医下肚 入左呢间好德来小笼包店 叫左个小笼包 上海粗炒 同回锅肉饭 个小笼包 皮偏厚 $12一只 CP值唔抵 上海粗炒 不过不失 至于个回锅肉 就系我第一次openrice打comment既来源 个传茶婶婶一上碟回锅肉 已经闻㶶味 食左旧菜 好大阵㶶味 再试埋肉 仲㶶 即刻同个传菜呀婶反映 点解佢入完厨房出黎同我同讲 个师傅话系呢只味 只酱系咁既味 你地应该唔岩食 excuse me? 想问你只酱咩牌子成阵㶶味?你认左佢讲句唔好意众 我都无咁嬲 跟住呀婶就dump个menu比我地叫我地自己选第二样 之后个传茶呀婶就同坐收银 我谂系老板娘讲 个客话唔仲意个酱要取消单 哗 我地听到 真系立即blacklist呢间 食完一肚气 之后卖单同个老板娘讲 其实个碟野系㶶味 劲大阵㶶味 根本唔系个汁问题 希望你跟进下 真系 之前食都唔系咁 一入去d叔叔仲劲好态度 本身都觉得无选错餐厅 点知成个感观比个传菜呀婶同碟回锅肉饭KO左 一定 一定无下次!!!