2021-09-02 247 浏览
朋友介绍元朗既亚玉 今日早到左未够钟打针唔俾入 咁就系打针前就黎个快既茶餐 店员既招呼就无乜 由头到尾个女人帮我落完张单都无讲过一句野 我少去茶餐厅 茶记既态度都几特别 唔紧要 最紧要好食 先黎左杯奶茶 好耐无饮茶记奶茶 好滑 好香茶味 每一啖都好满足 早知叫茶走邪恶一下啦 然后黎个蜜汁叉烧通粉 Umm个叉烧得4旧 好瘦 无乜色泽 个蜜汁呢?味道尚可 通粉偏硬身 汤底就无乜特别 少少咸味既汤 但当我无乜期望之际 黎左个多士炒滑蛋火腿 好好食!竟然系咁!个炒蛋好滑好香 无乜咸味 但我习惯系一啖啖咁捞上个多士度食 重点系佢搽系多士上面既牛油 真系好好食 多士系脆口的!火腿系茶餐厅先至有既味道 原来叫一个茶餐 配菜才是主菜!下次黎要识叫!到走个阵 个收银姐姐好有礼貌 同头先落单个位差天共地

到走个阵 个收银姐姐好有礼貌 同头先落单个位差天共地