一向都好钟意食旺记既炒蛋,今日下午茶突然好想食,撘车都要撘过黎食呀。下午茶有好多选择呀两𠮶人嗌左「鲜忌廉鸡蛋饱鱼火腿丝通粉」「4.3牛奶炒日本滑蛋」「午餐肉鸡蛋花生酱生菜烘三文治」「姜汁奶茶」同埋普通奶茶🤪🤪🤪「姜汁奶茶」好快到左,系我钟意既姜汁味道,其他茶餐厅都无架,真系会饮上瘾架,极速就饮左一半啦「午餐肉鸡蛋花生酱生菜烘三文治」一上抬简直好吸晴,其他食客见到都哇左一下,因为好大份呢🤩🤩🤩午餐肉煎到好香脆,配埋炒蛋同埋花生酱,好正呀😋😋😋「鲜忌廉鸡汤鲍鱼火腿丝通粉」𠮶忌廉汤底好creamy,配埋烟烟unun既通粉,出色!「4.3牛奶炒日本滑蛋」又系我最钟意既,炒蛋控表示好满意哩餐下午茶

2019-07-24
下午茶