招聘中
$17,000-$23,000
月薪
2021-01-02 747 浏览
《炙・宴》I▪️🅘🅝🅣🅡🅞好耐无食过好好味嘅日餐喇,今次难得一连几日圣诞假期,就去享受一下喇❗️去左位于沙田嘅《炙・宴》点了2个主食加1个小食~「宫崎和牛 ABURI-EN豚肉双并饭🍱」:豚肉3大块,份量充足,又Juicy❗️而和牛相对更出色,真的有入口溶嘅感觉,好重牛味,牛+豚嘅肉汁完全渗入饭中,超好味😋「豚骨酱油拉面🍜」:汤底超级浓郁~超重豚骨味道,一定好有骨胶原🤣,拉面烟韧适中,符合我嘅口感,而豚肉肥瘦适中❗️「炸北海道八爪鱼 🐙」:唔知点解要用juicy黎形容🤣,一咬,系会有八爪鱼嘅肉汁爆出,超惊喜嘅一道小食真心推介大家快啲去试下ABURIEN 炙・宴嘅美食喇❗️提提大家,ABURIEN 炙・宴仲提供外卖自取及某外卖APP送餐服务❗️I▪️🅟🅡🅘🅒🅔🔹宫崎和牛 ABURI-EN豚肉双并饭🍱🔸HKD 159🔹豚骨酱油拉面 🥟🔸HKD 88🔹炸北海道八爪鱼 🐙🔸HKD 58I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 沙田 📍 正街18号新城市广场第三期2楼A215号舖
《炙・宴》

I▪️🅘🅝🅣🅡🅞