2020-01-02 880 浏览
位于fashion walk附近好多high class野地利位置几好 成个feel好欧美😌Lunch唔洗等位一入去已经好香咖啡味 虽然我唔饮🙈Menu选择几多 有salad 有share plates 有light 啲嘅toast 有多款丼拣我就试佢较出名嘅Torched salmon don ($110)卖相已经超吸引😍一定要打卡望落好丰富 有沙律开胃只poached egg 好正 !超级流心 仲有蛋黄爆䊢 又好够蛋黄香味🥚捞饭一流上面落咗五味粉 更有味道粟米都好香 可能落咗牛油(?!) 亦几甜🌽我地嘅主角 炙烧三文鱼 无得顶❤️ 面层都落咗啲黑白芝麻同香粉调味佢其实系三文鱼刺身 不过薄身 同用火枪烧一烧过面层 令佢半熟 好特别食落好新鲜 又好有肉地 加上旁边嘅沙律酱 味道劲配 超好食👍🏻饭份量多 而且食落似日本寿司饭 佢都有落少少甜豉油 不过唔多 所以唔咸食完十分满足☺️成碗combination 好得意 好似咩味都食齐咁 但系又好夹味-绝对好食环境又舒服 唯一系隔离枱讲野较大声 少许嘈 但overall 感觉chill好啱2人黎倾计 catch up吓服务又好价钱贵少少 但都几值知
位于fashion walk
附近好多high class野
地利位置几好 成个feel好欧美😌
Lunch唔洗等位
一入去已经好香咖啡味 虽然我唔饮🙈
我就试佢较出名嘅
Torched salmon don ($110)
Torched  salmon  don
卖相已经超吸引😍一定要打卡