2024-05-01 341 浏览
这算是今年最后悔的一餐……..三个人叫了3个下午茶餐,全部都FAIL , 真系好难食!叫咗杯冻美禄,上台时枝纸饮管浸在杯中,亚女都未饮已淋晒,真系好令人难以接受,小朋友最后唔肯用饮管……同店员反映,佢话可要求 唔好摆入杯内, 大佬,我第一次嚟食,点知你哋会浸住,而家唔比用胶饮管,明知快淋都插住上台,令人费解!另外,件肉骨茶超嚡兼冇味,应该翻煮过好多次+唔知摆咗几多日;杯热奶茶都好稀,冇茶味冇奶味!沙嗲牛面的沙嗲牛似牛肉干咁dry。西多士好湿,个感觉似食咗浸完鸡蛋的包,完全冇正常西多士的感觉/口感。食咗几啖已觉后悔选了呢间餐厅…..唔怪之得只有我一台客,用脚投票系真的,冇人食的餐厅千万不要尝试去做白老鼠,否则会后悔莫及!