2021-05-18 69 浏览
炮台山美食🐷蒜泥白肉蒜泥白肉份量适中,唔算太多,但每一旧肉都好大旧。虽然望落好似唔系好多蒜泥,但食落每一啖都有好浓嘅蒜味!🐔日式胡麻酱手撕鸡冷面本身一打开见到得啲生菜同车厘茄,以为佢比错咗沙律我,但其实生菜下面系有面的!胡麻酱冷面系属于夏天嘅食物,因为佢冰冰凉凉十分消暑!胡麻酱同手撕鸡亦都十分夹。啲面同手撕鸡都几多,食完好饱!🐔香辣口水鸡配白饭口水鸡好滑,食落一啲都唔鞋,非常高质!除咗好滑之外,啲鸡仲要冇骨~口水鸡酱好香,一开头食嘅时候唔会觉得好辣,但佢后劲好强,越食越辣!🍹金罗汉果养生茶你杯嘢饮真系好似个名咁咁养生,除咗有罗汉果之外,仲有杞子、菊花同陈皮。饮落唔算太甜。🍹热情丰盛呢杯嘢饮系热情果茶,饮落都几甜,热情果味好出。
炮台山美食

🐷蒜泥白肉

🐔日式胡麻酱手撕鸡冷面

🐔香辣口水鸡配白饭

🍹金罗汉果养生茶

🍹热情丰盛
呢杯嘢饮系热情果茶,饮落都几甜,热情果味好出。

外卖自取