2023-06-28 26 浏览
2派克鸡排🐔台湾炸鸡扒一向都有独特嘅魔力,无论系配珍珠奶茶定系啤酒都咁好食😋!!今次嚟到呢一间台式小食店,买咗几样小食,觉得味道都唔错,住喺附近嘅居民或者PolyU学生应该都会几钟意!🙈🙈最值得一题嘅特色,应该就系佢哋有七种唔同口味嘅调味粉,每一个小食都可以任选两种调味,七个味道分别包括原味、辣味、芥末、麻辣、梅子、海苔同埋芝士🧀我自己个人就最钟意麻辣同埋海苔味!麻辣味真系有后劲,记得准备好嘢饮先食🤣🤣脆皮鸡腿排🐔$38呢个鸡扒我哋就拣咗芝士麻辣粉,调味粉超香口惹味,即叫即炸,热辣辣脆卜卜,炸粉好薄绝对唔会食到成口粉,好食过市面上所有嘅大型连锁炸鸡店!👍🏻👍🏻难怪我哋买𠮶阵都见到好多学生同街坊帮衬!✨✨😋脆皮花枝丸 🦑$18每粒size都大过长洲鱼蛋,我配咗海苔梅子调味粉,特别开胃好食!✔脆皮杏鲍菇 🍄$22真正做到外脆内软,仲保留到菇嘅水份添,配埋调味粉特别惹味!💓
2派克鸡排🐔

脆皮鸡腿排🐔$38