2024-08-12 131 浏览
食完晚餐口痕想买啲炸野番去边食边睇奥运黎左呢间位于通菜街既炸物店等紧既过程仲可以睇住黄子华既栋笃笑 😂 💯野食系即叫即炸 等候需时!炸野一定系即炸先至好食!我愿意等😁🍗 脆皮无骨鸡腿排 $40 海苔首先系炸鸡腿排。睇相都睇到好大块既鸡排,外酥内嫩既鸡肉好多肉汁,少许盐同胡椒调味,一口咬落去,喺口中爆发出浓郁鲜美既鸡肉汁。外皮唔系热气个种炸,食落口都唔觉得热气。🍢 脆皮花枝丸 $18原味 超大粒既花枝丸Q弹有嚼劲,但又唔会过于干,有小小咬口 ,配合埋椒盬味既粉,更加突出花枝丸嘅鲜嫩。🍠 炸地瓜条 $25 简左芝士 麻辣粉金黄酥脆嘅外皮下,系软绵绵嘅内馅。地瓜本身自然甜香,一口咬落去,地瓜嘅香甜立即喺口中散开,外面加左少少佢既调味粉🧂小小辣,更加惹味。每种都可以简1-2种 调味粉、睇番自己钟意既口味去配搭有海苔 芥未 麻辣 芝士 原味 等等..原来有几间分店,我去呢间系 #旺角分店
食完晚餐口痕想买啲炸野番去边食边睇奥运
黎左呢间位于通菜街既炸物店

等紧既过程仲可以睇住黄子华既栋笃笑 😂 💯

🍗 脆皮无骨鸡腿排 $40 海苔

🍢 脆皮花枝丸 $18原味

🍠 炸地瓜条 $25 简左芝士 麻辣粉

每种都可以简1-2种 调味粉、睇番自己钟意既口味去配搭
有海苔 芥未 麻辣 芝士 原味 等等..

原来有几间分店,我去呢间系 #旺角分店