2024-03-18 48 浏览
元朗店杀入屯门开分店呢间火锅店外墙wall painting🎨好靓❤️ 亦系‘吸’咗我哋入去嘅卖点之一😂#必食推介 📍魔鬼鸡煲 - 浓味,鸡肉质感嫩滑,加上大量的洋葱、芫荽提升香味,仲加咗豆卜、四季豆、木耳做配料,好满足加咗汤之后成餐边炉都唔使醮酱都好够味,预备好嘅豉油同XO酱完全冇乜用过📍即叫即炸响铃 、午餐肉超有惊喜😍 新鲜炸起,上枱时热辣辣,好食到不得了#小朋友系列 - ‘开心乐园餐’呢个concept非常有gimmick,基本上家姐一一都主要食呢几样嘢-有乌冬、生菜、蟹柳、肠仔同埋午餐肉,我哋本来谂住系生嘅要自己烚,估唔到上菜已经煮好晒…📍小朋友啤酒 -其实系蜜桃绿茶,卖相都几似啤酒*唯独系手切本地肥牛有少少失望,冇乜油花同多筋有啲韧,小朋友完全食唔到🥲不过店员服务好周到,食完鸡煲加汤后会帮我地‘撇油’
元朗店杀入屯门开分店

#必食推介

📍即叫即炸响铃 、午餐肉
超有惊喜😍 新鲜炸起,上枱时热辣辣,好食到不得了

#小朋友系列 - ‘开心乐园餐’

📍小朋友啤酒 -其实系蜜桃绿茶,卖相都几似啤酒

• 炸响铃、炸午餐肉