2006-11-20
去金不焕食饭时见佢\\\唔大满,如果唔系朋友话值得一试我味必会去。又估唔到原来好唔错,见到好多日本人去。(唔好睇我d食评成日都俾笑哈哈,我其实只想写我觉得好嘅餐\\\厅,因为唔想记住唔好嘅experience)。总的来说,佢\\\嘅熟食出色过鱼生好多好多。唔系话佢\\\d鱼生唔新鲜,不过又唔系寿司广、锋寿司咁好。3个人,叫咗以下嘅野:炸猪排定食--- 新鲜炸,松化,唔干,好多肉汁,(你见到d肉汁流出来!!) 件猪排好软熟,唔硬。系我响香港食过最好嘅炸猪排! (如有更好,请赐教)仲有仲有,佢\\\定食d前菜系心机野,唔系是但嘅酸菜,仲唔同款,有诚意)杂锦鱼生刺身—不过不失面酱照烧鸡中翼—好好味,新鲜烧,甜甜地嘅面酱味同鸡翼好夹角煮猪用—萝卜好甜好入味,猪肉松软入味唔腻,好味!网烧牛肉定食—ok,牛排斩“林”,不过因为其他食物太出色,呢个相对唔特别。但唔差(我个friend话几好)会再去,因想试佢\\\d牛舌(果次去佢\\\话卖完)。原本唔系因为食物唔好所以冇人,而系d人唔识去!
3个人,叫咗以下嘅野:
杂锦鱼生刺身—不过不失
面酱照烧鸡中翼—好好味,新鲜烧,甜甜地嘅面酱味同鸡翼好夹
角煮猪用—萝卜好甜好入味,猪肉松软入味唔腻,好味!
会再去,因想试佢\\\d牛舌(果次去佢\\\话卖完)。
原本唔系因为食物唔好所以冇人,而系d人唔识去!