2016-08-22
今日特登去铜锣湾揾朋友食LUNCH, 自从炊豕店搬左舖后都冇食过, 于是今日就去回味下。12点45分既时候去到, 未有人排队, 店员用唔好既语气话要人齐先入得, 坦白讲心里一沉.....点解可以好地地讲既一句说话要用D令人觉得嬲既语气去讲?好~一点朋友黎到, 开始有人排队, 我坐系佢摆放于门前个张櫈店等, 点知佢话要企个边排队先得!个个时候我同朋友真系想问贵店门口张櫈摆系门口装饰架???!排第一都唔坐得?!忍!! 有位入到去, 坐位比以前迫好多, 就拿拿声ORDER。我要左秘制猪扒饭(肉燥汁)朋友要肉燥卤蛋饭食物黎到, 我见到我个块猪扒真系好想快D走!!点解人地个D猪扒系有肉, 而我个块猪扒全部都系透明既膏???????!朋友话算喇, 唔好食啰, 比左D肉燥我捞饭食。平心而论, 肉燥系几好食既, 半肥瘦咁~ 但个块猪扒根本连猪扒都不如, 好失望!综合食物质素同服务质素都唔合格, 无下次。
点解可以好地地讲既一句说话要用D令人觉得嬲既语气去讲?
我要左秘制猪扒饭(肉燥汁)
朋友要肉燥卤蛋饭
食物黎到, 我见到我个块猪扒真系好想快D走!!
朋友话算喇, 唔好食啰, 比左D肉燥我捞饭食。
综合食物质素同服务质素都唔合格, 无下次。