2024-04-16
半半炸鸡🍗(秘制黑酱+疯狂蒜香)半半炸鸡🍗可以叫两个味道!而且呢度炸鸡嘅味道大约有10个可以拣,总有一款啱你口味😍小编拣左无骨炸鸡,贪佢啖啖肉🤩炸鸡肉质嫩滑,香口又得嚟又保留到肉汁!以为疯狂蒜香嘅蒜味🧄已经好出,岩晒重口味嘅小编。点知秘制黑酱仲重味,仲好味🤩🍝韩式炒粉丝炒粉丝嘅份量,唔算好多,但味道👅唔错,而且炒得几好,最紧要系炒得干身而且一啲都唔油腻!😋🧀芝士鸡蛋卷芝士鸡蛋卷嘅芝士份量,绝对慷慨🧀🧀🧀而且蛋味充足。半熟嘅鸡蛋包住半溶嘅芝士🤤 净系见到拉丝已经会好满足🥰🥰🍱小食拼盘(大)小食拼盘有杂锦炸薯、鱿鱼圈、芝士波同埋芝士棒,但小编去𠮶日竟然卖晒芝士波同芝士棒🥹餐厅就换咗炸虾俾我哋🫣小食拼盘热辣辣,每款有几旧,绝对系分享之选🙌🏻🍏青苹果梳打青苹果梳打够晒冻,酸甜度啱啱好,但如果青苹果味更加出多少少就更加Perfect池啦😆
半半炸鸡🍗(秘制黑酱+疯狂蒜香)
🍝韩式炒粉丝
🧀芝士鸡蛋卷
🍱小食拼盘(大)
🍏青苹果梳打