2024-09-23 292 浏览
终于食到喇!!!由佢嚟香港到而家都一大段时间😂一直都好期待,今日终于特登去食😚Half half Chicken $238识食梗系嗌半半喇😚可以试多个味呙!我哋拣咗一个最畅销嘅味,出晒名㗎🤭chilli mayonnaise 同 gimme basak(紫菜脆脆)好正啊!!个chill Mayonnaise 系好深刻,喺外面冇食过呢个味,辣辣地又有啲刺激!!🤭仲要个酱同炸鸡超match 🤭👍🏼👍🏼赞!入面超juicy!!!!烤牛肉石头锅饭 $78Lunch menu 黎,性价比非常之高👍🏼😂颜色好丰富咩配菜都有,营养价值高🫶🏻顶头仲要有只煎蛋,蛋白质丰富👍🏼👍🏼由于系lunch Menu,所以配有泡菜小菜类,鱼糕汤一碗,正呀!!牛肉大酱汤 $98外面好少见呀!!又想食湿湿地口😂啱哂!个汤唔算好浓,有味噌味,有好多料,翠肉瓜/ 豆腐/芽菜 /娃娃菜/ 牛肉/ 洋葱,饮落好足料👍🏼配白饭啱哂~~其实唔食饭都够晒啦😂😂

Half half Chicken $238

烤牛肉石头锅饭 $78