2024-07-25 147 浏览
炸鸡界既名牌,终于有机会试啦!餐厅亮点之一一定系Oppa店员,真正韩国Oppa,视觉享受齐晒🤣食物点评✍🏻✍🏻✍🏻半半炸鸡炸鸡全部有得简有骨/无骨,超贴心!味道方面我地就简佐秘制黑酱油同紫菜脆脆,大推一定系秘制黑酱油👅炸鸡咸香味十足,食落有少少辣,配埋脆蒜片一齐食,食落就更加惹味🤤另一只味就相对上淡啲,真系有啲紫菜脆脆可以伴住黎食,另外有啲调味粉,同样惹味,重点系全部炸鸡都唔会鞋口,啖啖肉,超级爽!而且会有酸萝卜送埋,唔怕会食到好滞😗韩式炒粉丝粉丝简简单单,有啲蔬菜丝同菇丝一齐去炒,口感烟烟韧韧,又唔会炒到好油,唔想食太饱既主食简呢个就岩啦🤓爆粟黑芝芝波芝士控既我见到一定要叫,呢个系小食,炸芝士波波,我地加埋粟米粉落去,会捞埋少少芝士粉,味道更浓🤭一咬落去啲流心芝士就爆晒出黎,芝味香浓,而且芝士波波既皮烟韧有咬口,口感好得意,热辣辣咁食系更加香😋呢度既饮品亦有唔同选择,酒精同非酒精既饮品都有,而且有开放式座位,坐得都好舒服!
食物点评✍🏻✍🏻✍🏻
半半炸鸡