2019-06-15
Goobne一直都系我心中香港炸鸡no1😍呀 ,唔系,佢呢度系主打烤鸡,并唔系炸鸡,不过真系超脆完全唔记得佢系烤既😂虽然口感差唔多,但系烤鸡会健康过炸鸡好多,起码冇咁油😬今次见到网上宣传推出左新既芝士鸡,作为fans既我即刻约左朋友去🤣第一次黎中环分店,环境比铜锣湾/荃湾分店好!座位舒服而且比较阔落。我今次既目的就系呢个UFO Founde啦!烤鸡槌沾上三种芝士mix既火锅,谂下都知有几好食,有几邪恶😆😆鸡槌可以拣两个口味,我地拣左甜辣味同果味酱油蒜香味😌果味酱油蒜香味食落有水果的甜味,加上好浓既蒜味,真系好好食!而且同芝士好夹,配埋又系一个新口味🙈甜辣味系传统既味道,食落唔会辣,怕辣既人都唔洗惊!另外我地仲叫左个韩式炒牛肉粉丝,完全系意料之外既好食😍内有大量拌菜,牛肉、冬菇、青红椒、洋葱、木耳、鸡蛋等等,睇落已经好有食欲!食落味道唔会淡,非常开胃好食👍🏻另外原来6-9pm系happy hour,饮品会有特价。叫左个桃味烧酒,酒味同桃味都浓,配鸡一流😆😆😆