炸鸡食得多,但次次只可以叫一两只味🥺今次嚟到呢间可以食炸鸡放题嘅Sodam chicken 🐥可以一次过试好多唔同味嘅炸鸡😆😆仲要冇骨啖啖肉,即叫即炸脆卜卜,仲有其他韩式小食🥳🥳酸甜类别🐥🍀甜酸炸鸡:重蕃茄酱味,少少韩式辣酱味🍀柠檬柚子:酸酸甜甜,偏甜,重柚子味🍀蜜糖蒜香焗鸡:蜜糖味重,唔太食到蒜味🍀香草青柠:酸甜,青柠味重-辣味类别🐥🍀蜜糖芥末香葱炸鸡:私心推荐🫶🏻好食!fresh啲~芥末味重嘅honey mustard🤣所以去咗辣味类别🍀泡菜味炸鸡:泡菜味唔重,唔辣,有啲甜甜地,唔知点解我食到yougurt feel🤣🍀BBQ香辣焗鸡:好辣,味道似辣鸡面无咁辣版😂🍀辣味炸鸡:少少辣,exactly就系韩式辣酱味-邪恶类别🐥🍀黄金咸蛋炸鸡:食落去重咸蛋黄味,佢好神奇个酱系咸蛋黄味😆如果佢系啲蛋黄碎就好喇🍀双重芝士焗鸡:偏甜同奶嘅芝士味😆我个人几钟意🫶🏻热带风情薄饼🍕:细细个嘅pizza,面积细所以料偏少,蕃茄酱都唔太够🥺芝士火锅面包粒🧀(额外加$64)好好食🫶🏻🫶🏻值得叫芝士味重,面包系脆嘅😆😆啲面包气孔好多又大所以吸晒啲芝士🧀整邪恶但比较易腻,所以我系就咁食两粒面包再食一粒有点芝士
炸鸡食得多,但次次只可以叫一两只味🥺
今次嚟到呢间可以食炸鸡放题嘅Sodam chicken 🐥
可以一次过试好多唔同味嘅炸鸡😆😆
仲要冇骨啖啖肉,即叫即炸脆卜卜,仲有其他韩式小食🥳🥳

酸甜类别🐥
🍀甜酸炸鸡:重蕃茄酱味,少少韩式辣酱味
🍀柠檬柚子:酸酸甜甜,偏甜,重柚子味
🍀蜜糖蒜香焗鸡:蜜糖味重,唔太食到蒜味
🍀香草青柠:酸甜,青柠味重
辣味类别🐥
🍀BBQ香辣焗鸡:好辣,味道似辣鸡面无咁辣版😂
🍀辣味炸鸡:少少辣,exactly就系韩式辣酱味

邪恶类别🐥
🍀双重芝士焗鸡:偏甜同奶嘅芝士味😆我个人几钟意🫶🏻

芝士火锅面包粒🧀(额外加$64)
好好食🫶🏻🫶🏻值得叫
但比较易腻,所以我系就咁食两粒面包再食一粒有点芝士嘅🤣

饮品做紧买一送一😚
提子特饮🍹
劲大杯,仲有枝雪条食😆😆劲开心
🍻中意饮酒嘅都有啤酒同cocktails喔~~
推荐🫶🏻🫶🏻:
蜜糖芥末香葱炸鸡🍗
双重芝士焗鸡🍗
芝士火锅面包粒🧀
好多伴菜都好食!
辣拌海蜇、酸萝卜、沙律、紫菜薯条都推🫶🏻
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
唔想出街嘅原来可以外卖送货😚