2021-08-26 1442 浏览
//< Sodam Chicken >小编第一次食炸鸡放题,超级欣赏呢到系可以续件续件鸡咁order,而且size适中~ 变相可以食到唔同款色味道既鸡🐔小食亦都有解腻既沙律、泡菜、菠菜等,细细碟唔会浪费😆————————————- 炸鸡+焗鸡+额外口味+pizza+小食放题 $128+$28 -基本上焗鸡、炸鸡都唔错~ 里面仍然嫩滑唔干~ 重点系全部上台个阵都热辣辣架🥰浓蒜炸鸡🧄推荐!😍 蒜味超啱小编口味,重点系唔会食到口臭🤣🤣甜酸炸鸡呢款我同🐤小编都觉得有少少辣,感觉似系甜辣炸鸡~ 同平时食开既味道相似,甜甜酸酸几开胃😊蜜糖蒜香炸鸡 推荐!呢款甜甜脆脆咁,蜜糖份量唔少,配上粟米🌽片几夹~唯独系蒜香味无咩,应该系因为佢只靠蒜粉调味~柠檬柚子炸鸡柚子同柠檬sauce 都俾得好慷慨😆 好似饮紧柠檬柚子蜜咁~清新嘅酸甜味🤩韩风紫菜焗鸡呢个几特别,有齐紫菜同海苔,所以味道几浓郁!唔知点解小编二人都觉得呢个系辣辣地,唔知系咪捞倒其他鸡嘅味😂 黄金咸蛋焗鸡呢个都唔错,咸蛋沙沙地,好邪恶但系滋味十足😝比起炸鸡无咁heavy!黄金咸蛋炸鸡味道同上面焗鸡差唔多,虽然佢炸鸡唔会好油,但系小
< Sodam Chicken >

————————————

浓蒜炸鸡🧄
推荐!😍 蒜味超啱小编口味,重点系唔会食到口臭🤣🤣

甜酸炸鸡

蜜糖蒜香炸鸡

柠檬柚子炸鸡

韩风紫菜焗鸡

黄金咸蛋焗鸡

黄金咸蛋炸鸡

味道同上面焗鸡差唔多,虽然佢炸鸡唔会好油,但系小编觉得焗鸡再好味d😇

BBQ香辣焗鸡
呢个味道小编觉得比较strong!同埋都比较辣~ 食唔到辣既就未必适合你喇🤓

双重芝士焗鸡

呢个一上台就闻到好浓既芝士粉味😎 食落主要咸咸地~味道不错,正常发挥~

暹罗花生炸鸡🥜
呢个系特别口味!!好搞笑,食落口甜甜地,带有浓厚花生香!第一口味道令我联想到夹饼🤪🤪 想试下创新口味既不妨试试~

冬阴功焗鸡
呢个冬阴功味都几香,唔算好辣,而且几夹!唔错唔错🥳

Pizza🍕

Pizza无记错既系6寸~ 一份已经包左四只味!属于平时一般食到既饼底,不厚不薄~ 味道中规中矩,过下口瘾都唔错😚

小食

小食小编就唔续个续个讲喇,正常水平啦~ 唯独水冷面觉得麻麻地,相对上比较淡😮 建议大家叫蜜糖牛油粟米🌽啊蔬菜🥬啊解下腻都唔错~
————————————
评分:7.3/10
地址:铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼
营业时间:11:00-22:00

#sodamchicken #hksodamchicken #sodamchickenhk #炸鸡放题 #韩国菜 #铜锣湾美食 #铜锣湾必食 #铜锣湾韩国菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食地图 #香港美食推介 #hkfoody #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodblog #hkfoodgram #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfood #🐷🐤韩国菜🐷🐤铜锣湾
午餐