2021-02-22
其实差唔多每个星期我哋都会打边炉,先至会叫做边炉家族🤣 今次就试吓轻轻松松去买个火锅套餐,唔使去街市同人迫!今次叫咗牛阵推出嘅火锅套餐,我就拣咗澳洲产长期谷饲牛及日本产豚肉火锅套餐,里面包括:澳洲产长期谷饲牛、日本产豚肉、美洲产鸡肉、季节蔬菜拼盘、配料拼盘、面食 (乌冬/日式拉面)、酱料拼盘、饮品乙罐我地另外仲加咗日本产黑毛和牛~以为好重本?又唔系㖞,唔讲唔知,牛阵系本港日资公司,而但马屋集团作为本地最⼤嘅日本和牛供应商,由9/2/2021- 11/2/2021 ,佢哋推出左「肉の日 半额」日本产黑毛和牛,外卖自取半价优惠。日本产黑毛和牛外卖自取半价优惠,折后只系$93 (原价:$189 ),而且更可以免费升级为日本产特选黑毛和牛添!讲返个火锅套餐先,分量十足,而且够晒方便!黑毛和牛口即溶食到停唔到口!连酱料佢哋都包括埋,直头好似坐喺舖头食一样❤️正呀!
今次就试吓轻轻松松去买个火锅套餐,唔使去街市同人迫!