2011-03-05 15 浏览
都好耐无写食评, 今次真系忍吾住要发表下, 希望其他人吾好再中招....果日星期六, 同屋企人去左大埔新达, 突然想食日本野, 见装修OK, 又有啲人, 所以就入左明将"回转寿司"首先, 啲侍应已经超吾得, 一副爱理不理的模样, 落单又求其, 问野又HEA答, 真系受气我地叫左三文鱼寿司, 带子寿司, 鳗鱼寿司. 一句讲晒, 全部吾得! 啲饭超硬, 又干. 鱼生好细, 色又吾新鲜. 仲叫自己回转寿司, 连最普通的寿司都做吾好, 最惨系无心做, 真系贴钱买难受.后来再黎个牛肉锅同冷面, 叫可以食落肚. 但质数同隔离快餐店差吾多... 顺带一提, 啲卡位做得吾好, 座位大低, 台太高. (我170都坐得吾舒服, 我婆婆更加不用说了....)唉, 我觉得如果无心做就不好折左佢啦, 无谓佢地又做得吾开心, 食客又受气啦

2011-02-19