2009-09-22
同三个FRIEND去完石澳游水后到吕仔记DINNER。其实我地永不吃小食当晚餐的(我们都好重视晚餐,一定系要正经餐果种)但听到欧阳应齐同阿苏大力推介的呢间地道美食店,在无谂过会差的情形下,献出左呢餐四人都食鱼肉翅两沟,碗仔翅本身唔洗食好热的,但不至于温吞到会系滋生细菌的40度左右挂,难食不在讲,大家肠胃唔好要想清楚先好点啰。另它有一旧旧未开均粉的物体,系碗碗都有架,唔系得一旧架,好难想像有人的招牌货会是这个质素。这已是算最好食果样的了鱼肉无鱼味,烧卖好难食,连D豉油都无味,咖哩鱼旦。。。算把啦。。。。最差系粉果,无料粉皮厚到食唔落,极差本来谂住食糖水的,但我们都太惊慌了你地自己试啦我好奇怪话呢间野好食的人D口味,以上所讲的食物随街有得食,而且好多系行货添,都唔差过㖞。如果有人标榜自家制而又出品精良,为何会令一个个淑女食完想爆粗呢???