-------📍为咗早餐你会去到几尽? -- 裕兴三文治❤话说小编已经bookmark咗呢间裕兴三文治好耐😳 可惜前排老板因为身体不适而暂停营业😭前排听到佢终于开返就决定要去朝圣!!好好彩揾到@hungrypiggiess 陪我去❤食呢个三文治真系要几有决心😂事关真系要好早起身🙈当日我地两个约左7:30喺中环站等🙈(小编自从升咗大学之后都好耐未试过六点几就起身😂) 我地7:45去到铺头 已经见到有几枱食客坐喺度等紧啦😳过咗阵都已经坐满晒 所以真系要早啲去!食物方面就紧系叫咗招牌啦!❤睇下面介绍啦❤-------⭐咸牛肉炒蛋椰菜花生酱三文治餐($40)呢个招牌三文治真系一试难忘❤❤面包烘过 好香脆😳内馅嘅咸牛肉份量超多 充满咸香 仲多到一路食一跌出黎😂花生酱非常香浓 我呢个花生酱控表示满足!三文治入面夹咗椰菜可以中和一下花生酱嘅腻🙈但炒蛋比较薄身 蛋香味唔算好出🙈🙈但整体非常正❤❤-------⭐五香肉丁炒蛋拼椰菜花生酱加芝士三文治餐($45)听唔少人讲过五香肉丁都好正~我@hungrypiggies 当然试埋啦!❤仲加埋芝士 邪恶到一个点😭一拎上台 就见到啲馅就好似瀑布咁流晒落嚟😂睇见
📍为咗早餐你会去到几尽? -- 裕兴三文治❤
-------
⭐咸牛肉炒蛋椰菜花生酱三文治餐($40)
-------
⭐五香肉丁炒蛋拼椰菜花生酱加芝士三文治餐($45)
听唔少人讲过五香肉丁都好正~我@hungrypiggies 当然试埋啦!❤仲加埋芝士 邪恶到一个点😭一拎上台 就见到啲馅就好似瀑布咁流晒落嚟😂睇见到流晒口水🙈小编觉得呢个比咸牛肉更浓味 啱晒重口味嘅朋友仔😂五香肉丁带少少微辣 花生酱浓滑 再加埋半溶嘅芝士一齐食 三种味道嘅交融非常match❤❤不过由于五香肉丁嘅味道比较浓所以都盖过咗炒蛋嘅味🙈唔系好食得出🙈另外因为肉丁比咸牛肉湿 所以令包体略为变稔咗冇咁脆🙈但整体都系非常赞的!!❤
-------
整体黎讲真系好值得试😭 由于食物由老板一个人自己做 即叫即整 所以想去嘅朋友仔记住早啲起身啦!😂当日我哋7:45去到 等咗半个钟就有得食啦见到迟少少嚟嘅人已经要等一个钟或以上先有得食🙊另外老板娘真系超好 好有礼貌 好有妈妈嘅感觉😭见我地食到手污糟晒就话可以去洗手🙈热柠水摊冻咗又会问洗唔洗帮我地再加啲滚水😭真系太贴心啦❤ 咁有人情味嘅小店快啲去支持下啦❤但记住要留 更新最新嘅营业时间呀😍
--------
价钱:$40-$45
-------
评分(10分满分)
卖相:8
味道:9