2016-07-17
Weekend谂住揾个地方食个afternoon tea, 拣左哩间山脉流川试下。环境不错,系一间文青cafe, 西式menu有big breakfast, salad, pasta等等。 自己试左个日式蟹棒沙律,$68,portion系几大碟,但系唔特别,系现成沙律酱,菜都一般新鲜,后悔自己点解唔叫all day breakfast。另外点左Ice Baileys Chocolate,更加系普通之中嘅普通,少许baileys酒加朱古力奶,盛惠$58。友人点左个cabonara同重推介的冻缤纷乐chocolate,纯粹系加左啲milo粉吧,淡淡味的。而$78嘅cabonara, 更加系味淡量少,哩个价钱,我相信出面会揾到更多更好的!最重要提及的是服务,太差劣吧,零笑容。明白吃完后要自己收拾碗碟,但系态度差得非常,好似得罪左佢地咁!改善下员工态度啦,食物唔算太特别但服务都差嘅话我真系唔打算会再番来帮衬!