2022-02-23
KFC揾Collar担任最新代言人,分店内布置同之前麦记揾Mirror差唔多,有Collar成员吊牌,隔板贴纸,海报以及其中一员的1:1人形纸牌。现凡惠顾爆脆鸡满足套餐$55送A3 size Collar海报一张!套餐有2件爆脆鸡,格格脆薯块(普通),经典葡挞及汽水(中)。讲真,唔系为左张海报,我一定会拣平$10果个餐,有2件鸡,辣汁蘑菇香饭加汽水。应该话唔系Collar我今日唔去KFC叫鸡。我为左同Day一齐食,已经唔买外卖,但堂食个薯格都系唔脆,而个爆脆鸡槌绝对唔系Krispy,鸡胸好少少,但是最爆趣系呢个爆脆鸡好似同平时辣味家乡鸡一样,不过肉质无平时啲鸡咁柴皮,不过今次重点卖点系「爆脆」咁就唔掂拉。至于葡挞保持一贯水准,系好味既。.其实我真系好钟意食炸鸡,但三间连锁快餐店炸鸡系最渣果间。.唯一值得赞系海报只得一款,大家唔使日日食同抽,另外张海报用胶套包装,落雨唔怕整湿,几细心。网上见到外卖送递二人餐 $150 送既Collar卡只系同款A5 Size,都几无诚意下。
其实我真系好钟意食炸鸡,但三间连锁快餐店炸鸡系最渣果间。