2022-01-29
有人带我去,话为打卡而来,点知有等位,念住走...行左去壁画影完相返黎咁啱有位,咁就入去食啦!就系你啦,因为柴犬无货,咁就饮住柴犬个屁屁先啦!可以选朱古力或者咖啡only,我仲好百痴咁话要烤榛子朱古力,侍应姐姐话只有朱古力或咖啡。唔饮咖啡嘅我当然饮朱古力。致于配菜黎讲...因为无喇沙海鲜天使面,退而求其次,,,⁶叫左个松子仁罗勒长通粉,同埋美国早晨早餐,望落通粉细细份,可能个all day breakfast够份量,加埋杯朱古力,系饱住走嘅。松子仁罗勒都够味,长通粉质感烟韧,最怕煮得太林嘅粉,一林,间店我会black list佢。呢个ok。个all day不过不失,保特别太无惊喜,系个薯饼质地散左D,个蕃茄可以再焗耐少少。个樱花虾炒蛋几好,但末到好夹,更唔末去到惊喜。本身有念过叫小食,但大部份都炸嘢无乜兴趣,好在够饱啫。走时咁啱见到人叫左,借人2只狗一影
本身有念过叫小食,但大部份都炸嘢无乜兴趣,好在够饱啫。
走时咁啱见到人叫左,借人2只狗一影