2018-05-21
喱间上海舖真系好特别!排住两间喱间一个人都无,入去只因为比较新净,冷气够!一坐低便放下最低消费牌,限时几多,我都无多理,谂住过夜咩!!!佢仲要平日下午完全无餐叫,全散叫,但无加一的!咁叫嘢食呢。。。银丝卷,不论炸或蒸我们都没有练奶的。。。姐姐介绍不如食小笼包啦,好在咁确实多汁,唔错!戏肉酸辣汤,望落无辣椒纯辣唔香,镇江醋味去到厕所位都闻到酸,咁喱个我觉得好个人口味嘅,之但系因为咁,便请姐姐比少少葱得嘛,结果,换来师傅话喱个面系无葱的,你要就加钱啦,咁当然加啦,未试过嘛!唔系边有相影,边有食评写呀!之后姐姐行开左,就收到加单,原来系$6之后,我碗排骨面到左,我发现其实我系咪可以叫多葱咪得啰,但排骨系不错的!!所以我之后咪就系返公司话比同事们人知喱件事,赞,弹我都讲,等佢地自己拣下先啰,反正佐敦大把选择🤣🤣🤣
咁叫嘢食呢。。。
戏肉
之后姐姐行开左,就收到加单,原来系$6